6.10.2023

Bir kelime Üç hata edebilir

  Gerçekten 3 yanlış 1 doğruyu götürür mü emin değilim ama bir yanlış üç hata yapabiliyormuş. Mesela bir sevgiliniz var ve doğum günü yaklaşıyor. Aylar öncesinden neler yapabilirim düşüncesine giriyorsunuz. Amacınız ise onu şaşırtmak mutlu etmek ve neler yapabileceğinizi ona sunmak isteğindesiniz. Ancak bir sorun var, onun kariyer planlamaları yüzünden sürekli işsizsiniz. Yani her şeyiniz zaten ortak. Tamam, bu durumda bu konunun heyecanı biraz kayboluyor tabii.

  Görüştüğünüz alan iş yeri içerisinde sınırlı olduğundan izin günleri için otele ihtiyaç var ve beklenen güne 4 gün kalmış. Bütün para suyunu çekmiş üstelik maaş gelmiyor. Bu kez kafanızın içinde pasta küçülüyor bir tek mum ile odanın içerisinde her şey sevimli bir hal alıyor. Arkasından günler sonra iş yerine ulaşacak olan sürprizler kafanızda hazır. Varsayımlar şimdi bir kenara dursun. Doğum günü akşamı iş yerinden arkadaşlarının gece 12'den sonra mekanda kutlama yapacaklarını öğreniyorsunuz. Tam olarak ne demek istediğimi anladınız değil mi?. Ne kadar güzel, gittiğiniz her yerde sizi mutu edebilecek bir ekip oluşturabiliyorsunuz. 

  "Saat 10.30 gibi çıkarım anca orada olurum" dedi. 

Bu cümlede bir anormallik olduğunu sanmıyordum. Beyinim içerisinde açılımını yapana kadar.

 1- "Seni otel odasında bırakıp gidiyorum, sabah eve kendin geçersin"

 2- "Doğum günümde seninle vakit geçirmeyeceğim.

 3- "Seni yanımda götüremem..."

Evet bunları dillendirmemiş olabilir ama, bir sürü amalar var gibi. Üzgünüm sizi bu plana dahil etmeyi bile düşünemedi. Bir kez daha aslında hiç sevilmediğinizi idrak ederek köşenize çekilebilirsiniz. Bahsini dahi açmaya gerek var mı?

Tılsım Yılmaz hep şöyle der; "gerçek aşkı ağzından çıkan güzel sözler değil, yaptıkların belirler."

*İpinizi kimsenin eline vermeyin vermiş gibi görünün.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^