13.02.2021

Kaderin Şifresi' isim Analizi

Geçen sene yıldız haritası isim analizi gibi birşeyleri merak etmiştim. İşi hiç rast gitmeyenlerden olarak baktırayım dedim. Celalettin İpekbayrak'ın sitesi denk geldi mesaj attım. Unutmamak içinde gelen e-postayı blog taslaklara kaydettim ama yayınlamak istedim, çokta bekledigim gibi bir rapor değil açıkçası ancak tamamen doğru sayılırdı...
 Sitenin linkini buraya bırakıyorum, (kaderin-sifresi.net) merak edenler içinde örnek olsun diye yayınlamak istedim.
   Hayatım boyunca sürekli sabırla sınanan ben, sabır sabır sabırsız diyip durmuşlar. Çok çabuk zirveye tırmanan yaptığı işte kolayca başarı elde eden ve bir anda yükselip hiç bir sonuca ulaşamadan aynı yerde kalan en son yine sabredemeyip hedef değiştiren birine sabır dilenmesi...
  Şuan daha da hedefe ulaşamadığım için işimi kararlarımı ve  inanç kalıplarımı değiştirme eğilimindeyim. Yaptığım işten kurduğum ilişkilerden öylesine tatmin olmuyorum ki... nokta atışı...

KADERİN ŞİFRESİ RAPORUNUZSMS gönderilen numara: 53639XXXXX
İşlem zamanı: 29.01.2020 16:51:31

"Önsezileri Kuvvetli - Hayat Dolu - Sabırsız"

Doğduğumuz andan itibaren, hayatımız boyunca, bizi etkileyecek en önemli olguların başında sesler ve seslerin etkileri gelir. Bizim duyabildiğimiz ve duyamadığımız tüm sesler fizikte anlatıldığı gibi, sadece hava ve su gibi yoğun ortamlardaki titreşim dalgalarından ibaret değildir. Sesin, fiziksel ortamın yanı sıra, ruhsal planda yayılan dalgalarda vardır ki, bu titreşimlerin insan üzerindeki etkisi, fiziksel titreşim dalgalarının etkisinden çok daha önemlidir. Evrendeki tüm sesler gibi, ismimizi oluşturan harflerden çıkan sesler mutlak etkileri olan titreşimlerdir. Bunların sembolleri ise, isimlerdeki her bir harfle bağlı olan sayılardır. En önemli olay, uygun zamanlarda uygun ses titreşimlerinin ortaya çıkmasıdır. Bulunduğumuz ortama ve o anki ruhsal durumumuza uygun olmayan sesler bizi rahatsız ve huzursuz edebilmektedir. Çok sevinçli ve mutlu olduğumuz bir zamanda, üzücü ve rahatsız edici sözler duymak istemediğimiz gibi çok üzücü ve yas tutulması gereken bir zamanda da, eğlenceli, neşeli sözler ve sesler duymak istemeyiz. Bu nedenle hayatımız boyunca, uygun zamanlarda, uygun ve olumlu sesler, bizi olumlu bir şekilde etkileyecektir. Her ne kadar kendimizi tanıyor, neler yapabileceğimizi ve yeteneklerimizi biliyor olsak da karşılaşacağımız olası kritik ve olabilecek şanssız yıllarımızı bildiğimiz takdirde, bu olası şanssız yılların etkilerini kolaylıkla bertaraf edebiliriz. Bu nedenle özellikle dikkat etmemiz gereken en önemli olay, olası kritik yıllardır. Bu bize şans ve başarının yolunu açacaktır. Kritik yıllar dışındaki yıllar, bizim şanslı yıllarımız olacaktır ve önemli kararlarımız için uygun yıllardır. Her isim ve soy isim bir kişiliği temsil ettiğinden, yeni doğmuş bir bebek, genç bir insan veya bir yetişkin, dünyanın neresinde doğmuş olursa olsun, benzer gruplarda bulundukları takdirde, kesinlikle benzer özellikler gösterecektir. Büyük ve modern şehirde yetişen lider özellik, bir köyde yetişen lider özellikle çok büyük benzerlikler gösterecektir. Uygun zamanlarda atılan her adım, başarıyı beraberinde getirecektir.

Genel Özellikleri
Hayat dolu, neşeli, zeki insanlardır. Bunların dışında en belirgin özellikleri, doğal yapılarında bulunan çok güçlü önsezileridir. Son derece hırslı ve çalışkan insan olmalarına rağmen, istedikleri sonucu hemen anında elde etmek için sabırsızlanırlar. Bu nedenle birçok işi kolay yoldan halletme yoluna gidilebilir ve bu yolda üzücü tecrübelerle karşılaşılabilirler.Sosyal yaşantıları doğal olarak renkli, hareketli ve coşkuludur. İnsan ilişkilerinde ve iletişimde çok büyük yetenekleri vardır. Sanatsal faaliyetlerde de oldukça başarılı veyaratıcı özelliklere sahip insanlardır. Zarif ve çekici kişilikleriyle her zaman çevrelerinin ilgi odağı olmayı başarırlar. Genel olarak gururlu ve duygusaldırlar.

İş Hayatları
Çalışma hayatlarında her zaman büyük ve parlak idealleri hayalleri vardır. Sabırsız yapılarıyla bir an önce bu hayallerini gerçekleştirmek, ideallerine ulaşmak isterler. Bunun içinde parlak zekâlarını sonuna kadar kullanırlar. Sabretmeyi öğrendikleri takdirde, başladıkları işleri rahatlıkla bitirebilecek yeteneğe sahip insanlardır. Ancak bu takdirde bekledikleri fırsatlar karşılarına çıkacaktır. Fakat iş sadece sabretmekle bitse, Çünkü bu grubun insanlarının bir zaafı da rahatlarına olan aşırı düşkünlükleridir. Bu da başladıkları işin ortasında yoğunlaşmalarının kaybolmasına, enerjilerinin dağılmasına neden olur ki, bu da dikkat etmeleri gereken bir başka özellikleridirEğer ellerindeki fırsatları değerlendirmek hayallerini gerçekleştirmek istiyorlarsa işi ve eğlenceyi birbirinden ayırmayı çok iyi öğrenmek zorundadırlar. Bu kadar zeki, bu kadar coşkulu insanların hayatlarındaki dengeyi kuramaması gerçekten üzücüdür. Hâlbuki onlarda gerçekten bir cevher vardır. Onlara kalan bu cevheri bulup çıkarmak ve çıkarırken sabırlı olmaktan başka Bir şey değildir.

 Aşk ve Evlilik Hayatı: Duygusal, güzelliğe ve estetiğe düşkün yapılarından dolayı, evlilik gibi önemli bir kararı verirken ince eleyip sık dokumaları gerekir. Çünkü karşı cinsle olan ilişkilerde genellikle çabuk sıkılırlar. Bu acele alınmış şıpsevdi duygularının bir sonucu olarak ortaya çıkar. Ancak doğru alınmış bir karar ve bulunan doğru kişiyle paylaşılan bir birliktelik ise, karşısındaki insanı gerçekten mutlu edebilecek çok önemli özelliklere sahiptirler.

Kritik Yıllar ve Önlemler
Doğduğumuz andan itibaren, hayatımız boyunca, bizi olumlu ya da olumsuz olarak etkileyecek yıllar olacaktır. Şanslı yıllarımız olabileceği gibi, buna paralel olarak bazı kritik yıllarla karşılaşmamızda olasıdır. En önemlisi olası kritik yılları bildiğimiz takdirde olabilecek aksiliklerin etkileri ile istenmeyen üzücü olayların engellenmesidir. Olabilecek olumsuzluklar, iş hayatında, evlilik hayatında veya sağlığımızla ilgili konularda kendini gösterebilir. Kritik yıllarda, gerekli önlemleri aldığımız takdirde, hiçbir sorunla ve üzücü bir olayla karşılaşmadan, hayatımıza devam edebiliriz. Aslında her insan şanslıdır, fakat belirli yıllarda alınması gereken önlemler, ihmal edildiği takdirde, istenmeyen üzücü olaylarla karşılaşmamız, şanssızlık olarak niteleriz.
  Kritik yıllarda evli olanların, birbirlerine karşı daha anlayışlı ve olumlu davranmaları, stresten uzak kalmaları, dışarıdan gelebilecek olumsuz etkilere karşı dikkatli davranmaları. İş hayatında olanların, kritik yıllarda yeni yatırımlar da dikkatli davranmaları sonucu çok net olmayan işlerden uzak durmaları, her türlü riskli girişimlerden uzak kalmaları. Yeni iş hayatına başlayacak ve iş yeri kuracak olanların, kritik yıllarda atılımlardan uzak kalmaları. Olabilecek zararların ve üzücü olayların engellenmesini sağlayacaktır. Geçmişte kalan ve gelecek olan, dikkat etmeniz gereken yıllarınız:

2011-2013-2015-2021-2023-2025-2031-2033-2035-2041-2043-2045

(Kritik yıllarım o kadar isabetli ki, 2011 de yanlış evlilik yaptım. 2013 de boşanmak istiyorken askerlik yüzünden erteledim. Aldatıldim tek başına kaldım psikolojik sorunlar yaşadığım  iğrenç bir yıldı gerçekten. 2015 de hamile kaldım ve boşandım. Şuan 2021 deyiz. Aşkı evliliği artık geçtim, tek odağım kariyer sayılır tam zirveye gidiyorken oda yalan oldu. Bu yıl bu durumu daha da toparlayamazsam biter gibime geliyor.
 2022 'de de artık evleneyim bari napim 🤣 2023 gene kritik bir yıl bir yıl arayla bune ya )))

Bu yıllarda, gerekli önlemler alındığı takdirde karşılaşılması olası üzüntüler çok büyük ölçüde engellenecektir. Kritik yıllarınızı takip eden yıllar ise, ŞANSLI yıllarınızdır. Hayata yeni atılacak olan genç insanlar için, ilk kritik yıldan sonra gelen yıl, şanslı yılların başlangıcı olacaktır. İş kurma ve evlilik gibi çok önemli kararlarda, gençlerin şanslı yıllarında kararlarını uygulamaları, daima isabetli olacaktır.

Sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hayat dileklerimle,
Celalettin İpekbayrak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^