18.11.2020

Koşulsuz Sevgi mi?

💫  Birisiyle dilediğince gülüp eğlenebilmek, her hangi bir durumda ilk aklına gelen, bazen ağlayıp zırlayıp, bazende çok sıkıldım diyerek saatlerce geyik yapabilmek için o insanın hem cinsiniz yada sevgiliniz olması gerekmiyor. Bunu biliyordum ama o kadar da koşulsuz sevecek bir insanın ancak evlilik birliği içersin de olabileceğini sandım yıllarca... Oysa insanlara nasıl yaklaşıyorsanız zamanla çoğunlukta size öyle yaklaşmaya başlıyor. Temponuza ayak uyduramayanlar yarı yolda bırakıp giderken uyum sağlayanlar koşulsuz sevmeye devam ediyor. 

  Kendinizin bile en tahammül edemediğiniz halinize onlar "başlıyoruz yine" diye gülerek karşılıyor. Temelli değil belki ama o anlık bütün dertlerinizi unutturuyor. Kapı açılıyor, bayanlar tuvaletinin önünde bekleyen canınız içeride kimsenin olmağını görünce başlıyor sizinle dans etmeye...

İyi ki diyebildiğim biri. İyi kii.

^^^^^^^^^

Geleneksel yapıdan uzakta sevgilisi olamayanların konforu.



2 yorum:

  1. Evlilik tam manasıyla bir kumar. Eğer kazanırsanız büyük ikramiye. Kaybetme olasılığı ise daha yüksek. Koşulsuz ve de katıksız sevgi olabilir ama bunun için tarafların aynı duygular içinde olması gerek. Her şeyin dejenere olduğu bir süreçten geçmemiz bu durumu zorlaştırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygular yetersiz kalıyor artık, konforlu hayat için duygu yerine mantık seçenler çoğaldığı sürece sevgi anlamını kaybetmeye devam edecek. Öyle ki, görüştüğün yakınlık kurup öpüşüp koklaştığın insanla sevgili misin değil misin onu bile çözemiyorsun.

      Sil

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^