22.07.2020

Heyecanlı Olmadı' 2020

  Korona bitti mi ? Bitmedi mi? Bitti dedikleri anda herkes bir şekilde sokağa dökülecek diye hayal etmiştim ama bitip bitmediği konusunda hala hemfikir olmadığımız için beklediğiniz heyecanı yaşayamadan sağda solda köşe kapmaca oynar olduk.
  Anlaşılan bir anda bıçak gibi kesip atılabilecek birşey değilmiş bu. İşsizlik eşittir parasızlık yüzünden çoğumuz kirasını dahi ödeyemez hale gelmişken evdeki stokları tüketip ekmek alacak parayı nereden bulacağımızı düşünmeye başladık bile. Allahtan sıcaklarda bir anda bastırdı da iştahınız kesildi. Allahın taktiri işte nereden tutunacağımızı düşünürken kendimizi bir noktada bir şekilde asılı kalmış buluyoruz.
 Belli ki bu işler böyle olmayacak. Lâkin hayal bile kuramaz olduk ya hani, şu seneyi bir atlatalım daha iyi olacakmış gibi hep bi heyecan var içimizde.
  Yok o iş öyle değil malesef. Bilmem ne dönemindeyiz diye nutuk atmadan her günü son günmüş gibi yaşamanızı sade sadece sizi mutlu eden şeylerle vaktinizi gecirmenizi diliyorum. Zira boşa gitmesin hevesleriniz.
***
Uyku tutmadı, epey bi sıcak...
Bu gecenin notu da böyle olsun.
Bakın ben 29 oldum !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^