23.03.2020

Aptal yürek -Meditasyon

Her bitiş yeni başlangıç
Her kadın yeni bir başlangıcı hak eder. Bunun enerjisine ne kadar çok inandığımı biliyorsunuz artık. Bir şeyler canıma tak ettiğin de hep bir içsel inzivaya çekildiğimi fark ettim. Ne mutlu ki her sonda yeni bir farkindalık bilgelikle uyandım. Bu kez yolculuğum spritüel oldu. Yıllarca bilmem gereken ne varsa hepsinin patlaması oldu. Hala da öğrenerek devam ediyor yolculugum. O kadar çok karma bedel ödemişim ki. Çok şükür imporotoriçe enerjisine geçtiğim söyleniyor. Meditasyon yaparak bir çok yardım aldığım gibi destek gördüğüm insanlardan öğrendiklerimle ışık işçisi olabildigim için mutluyum. Çevremdeki  bazı insanlara ruhani destek verebilmek gerçekten huzur verici oldu benim için.
  Geçmişte ilk aşk acısı, evliliğin yarattığı travmalar doğum sonrası yenilenme süreci geçirdikten sonra yıllarca bekledigim ikiz alevi yolculuğu. İkiz alevi oldugu mutlak doğru ilişki olduğunu düşünmeme sebep olsada. Geçmiş travmalarımdan hep mutlu olacağıma inandığım şeyin aslında en zor olanı olduğunu da yaşayarak öğrendim. Güzel bir farkındalık ama herkes aynı algıya sahip olamadığı için zorlu bir süreç olduğu söyleniyor.
  Artık tüm kalbimle bunun için dua ediyorum ama insanız hala yanlış yapıyoruz  rehberlik alsak da o bile inanmak istediğiniz gibi davranmamıza yol açabiliyor bazen. Yeni karmalar yaratmadan gerçek sona artık ulaşmayı umut ediyorum. Hayat bir şekilde akıp gidiyor zaten olası engellerle. Planlar yapıyoruz tutmuyor. Ölüm bile ani degil mi bu hayatta. Akışa birakmak iyi ama mucadeleyi de bırakmıyoruz.
  Inanarak devam ediyorum. Ummadık yerden yeni dersler uyanışlar yaşayarak. Enerjilerde yoruyor bazen. İş hayatı bile bu yolda daha dinlendirici hatta.
  Artık canım yansın istemiyorum. Bahanelerle değil çözümlerle gelecek mutluluklar istiyorum.
 
Rastlarımı çok sevmiştim buruk bi veda oldu. 
Ama iyi geleceğine inanıyorum.

4 yorum:

  1. Şahane görünüyorsunuz, yenilik iyidir, her şeyin güzel olmasını diliyorum (Çok içtenn)

    YanıtlaSil
  2. Ama çok güzel olmuş yeni saçların :)

    YanıtlaSil
  3. Yenilik iyidir ama rasta kadar değil :))) Bence geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  4. Selamlar blogunuzu takipteyim sizde blogumu takip edip son yazıma yorum yazarsanız çok ama çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^