22.11.2019

Yeni Yıldan Beklentilerim 2020 ! Mim

 

  Yarismaya bu sene odamdan katılıyorum. Demekki geçen sene ne istediysem henüz gerçekleşmemiş. O nedenle aynı mim tekrarlamak istiyorum 😂😂  ayıp ya ne heveslerle yazdım ben onları.

Merak edenler için 》》》

Özetle

Evde kalmış kız kuruları gibi inatla huzurlu güzel bir birliktelik istiyorum. Evlilik diyorum evlilik huu. Ruh ikizimi bulmuş olabilirim, bulamış da olabilirim. Ama bunu istiyorsam hala yazıyorsam vardır bir bildiğim.

 Ev is okul kariyer filan henuz oldu diyemem ama cok şükür  yolu yarıladım. Artık bi zahmet düzene oturabilirsem benden iyisi yok.

 Dövme dedim içimden öyle bir totemledim ki dövmenin kralını yaptırmış bulundum. Şöyle bir bakınca zaten beklentilerim hep birbirine bağlantılı. Bu yüzden 2020 den isteklerim çok daha kuvvetli olacak



1- Evlilik ve Ev
  Aşık olduğum adamla çok sade şık sıcacık bir evde hayatımı bir an önce birleştirmek istiyorum!!!! Istiyorum 2020 bana bunlarla gel. Sorunsuz sonsuz kusursuz bir beraberlik olsun. Birlikte yaşlanalım, öyle yaşlanalım ki bir gün sadece ibadet edelim birlikte.


2- Mixsoloji diploması
  Şu diplomayı alayım artık. İyi bir maaşla şimdiki otelimde kariyer planlarımı en iyi şekilde gerçekleştirmek istiyorum. Artık daha aktif barda çalıstırsınlar beni çok Amin!


3- Dövme ve Estetik
  Dövme yaptırmak artık bende zevk haline geldi. Moralim bozuk olduğu anda bile gidip hemen o koltuğa oturmak istiyorum. Allahtan yoğun oluyorda.. son iki yaptırdığım dövme bu yüzden çok da başarılı değil. En azından olanı renklendirmek çok daha dikkat çekici bi hale getirtmek istiyorum.
  Estetik konusunda da oldukça ciddiyim! Yaşlanıyorum artık 2020 " 29 yaş. Kutlamaya kalkanın ağzına kaşıkla vuracam. Hafiften dudak göğüs dolgusu filan.... ohom ohom oleee çok şey değil yanii.


4- Çocuk
  Şaka şaka çocuk sonraki plan. 🤭 Çağrı'nın geleceği için güzel bir eğitim planım var. Babası haklarını bir zahmet artık öderse tabii. Işler bir nebze daha kolaylaşabilir. İnşallah diyorum.

*****

   Sevdiğim tüm insanların sıkıntıları geçsin istekleri bir bir su gibi aksın gelsin. Herkesin herşey gönlünce olsun bolluk içinde sağlıkla yaşayalım. Amin.

4 yorum:

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^