13.03.2019

Sheridan's Likör


  Merhaba dünyanın en ilginç, en harika şişe tasarımı, en tatlı, en bastan çıkarıcı, en denenmesi muhtemel ve tüm bunlara rağmen en gereksiz likörünü taktim etmek istedim.
  Vallahi meraktı benimkisi mini barımda da harika duracak bu şişeye hayır diyemezdim. Bi ikincisini ister miyim asla.!!
  Çünkü çok ama çok tatlı.
 Kahve +krema.
 Kahve likörüsün sen yahu!! Türkiye şartlarında 110 TL verdigimi düşününcede. Cidden gereksiz oldu. Lambır lumbur pasta tüketebilen biriyseniz alın afiyetle için.
  Şişe tasarımı demiştim. Söyle ikili yapışık tek sişe. ketcapla mayonez gibi, pekmezle tahin gibi kusursuz ikili olarak sunulmuş.
  Direk bardağa döktüğünüze hiç karışmadan esit miktarda bir sunum verecegi söyleniyor. Hemen shot bardağında denedim esitlik sağlamadığı gibi gayet güzel karıştıda. Ne bekliyorsam. Parmakla destekleyerek istediğimiz miktarı keyfimizce ayarlamak cok daha mantıklı olur zaten. (İlk resimde görüldüğü gibi)

  Kahve tarafı oldukca sert olduğunu söyleyenler olmuş. Bence fazla seyrek yapıda ve şekerli çok sıradan kahve likörlerine bile kıyasla daha basit buldum. O netim bu konuda.
  Kahlua kahve likörünü buzlu sütle shackleyip bayıla bayıla içerken. Sheridans aynı işlemde resmen yok oldu.  O nedenle de sütü çok az ekleyip 3 buzla tüketmenizi tavsiye edebilirim.
  Diğer bir yöntem; Kahlua ve Baylies karışımı.
  Shot bardagında hemen denedim, anında sonuç verdi. Baylies kahve likörünün hemen üstünde. Bol buzla çalkalayıp dilerseniz sütte ilave ederek deneyebilirsiniz.

  

 Son olarak Sheridan's  likörü White Russian Kokteyl yaparak tüketmek. Hatta en iyisi bu 😍


*Votka
*Kahve likörü
*Krema

  Orjinal Baylies gibi seker miktarı yüzünden Sheridan's likörü sevemedim.
Her ne kadar bunlarda epey sekerli olsada iç baymadığı için'
Kahlua ve Baker's devam... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^