6.02.2019

Biraz Sohbet 2 - Hakkımızda


  Merhaba, öncelikle hepimize geçmiş olsun demeliyim sanırım. Google Plus Blogger dan elini ayağını çekeceğini duyurmuş. Blogumuza zarar gelmesinde ne yapalım. Bu isten en çok zarar görenlerdenim aslında. Google+ özelliğini çok kez kapatmak istesemde yorumlar gidiyor diye vazgeçiyordum. Deselerdi bir gün zaten silinecek o kadar emeği-emeğimizi heba etmezdim. Şuan hiç birinizin mesajı bende yok. Blog yayınlarımın altı bomboş. Neyse üzülmüyorum, hep söylediğim gibi blogum benim günlüğüm. Kimse okumasa bile ben hep yazmaya devam edeceğim.
Yıllar sonra tam 2015 de blog yazmaya yeniden başlamıştım.
 Benimle üzüldünüz acımı paylaştınız. Günler geçti, aylar geçti .. O zamanlar hamileydim, Çağrı doğdu anne oldum. Anneliği anlattım sizlere tecrübelerimi paylaştım. Çokca da geçmişimi yazdım. Güldük, hüzünlendik, eee yuh ama artık dedik. Dua ettiniz. Dualarınızı aldım.
Moral oldunuz,  sayenizde iyi oldum. Hatta bazılarınızla sabahlara kadar dertleştik. Dert ortağı olduk. Siz anlattınız ben, ben anlattım siz dinlediniz. Birbirimizin tecrübelerinden yol aldık. Minnettarım.... Hepinize bana yazan, okuyan herkese. Tanıdığım, tanımadığım.

  Yeni hayat kuracağıma inanmışken çok şey değişti. Çabaladım, çok yol yürüdüm. Aslında bakarsanız çok birşey değişmedi de hayatımda. Daha yolun başındayım, yeni hayallerim umutlarımda var. Bazen tembellik edip yan gelip yatarken asla yapamayacağımı düşündüğüm "şu halime de bak dediğim" hayallerim.
  Bazen de neden istediğimi bilmediğim seyler aslında... Neyse.
Yazmaya devam edicem. Hayatın yönü nerdeyse o tarafa. Nereye götürürse. Sonuçta kim derdi ki birgün bu blogda miksoloji bölümü açacağımı. Belki ilgili degilsiniz, bende öyleydim. Ama birgün gerekirse, her zaman çok küçük detayları yakalayabileceğiniz postlarımı unutmayın.

 Uzun uzun her haltı yazan Tılsım Yılmaz. Hayat nasılda değişik birşey yahuuu!

 

 Günler kısa ama zaman geçmiyor. Sağlık sorunları bir yana kendimce yeni uğraşlar buluyorum. Son bir haftadır hatıralar-anılar ve koleksiyonlarımdan oluşan bir dinlenme odası yapmaya karar verdim. Parfüm koleksiyonu, kitaplık okuma köşesi derken, uzun zamandır heves edip ne yapmam gerektiğini dahi düşünmediğim bar arabasını da kendim yapmaya karar verdim.
 Demir askılık ve eski kapı çıtalarından yaptığım bar arabam.! Kullanılmayan esyalardan yeni baştan üretmek ne kadar mükemmel bir haz. :))
 Tavsiye ediyorum; istediğiniz birşeyi önce nasıl üretebilirim, ben bunu yapabilir miyim diye düşünün. Araştırın ve harekete geçin. 

10 yorum:

  1. bar araban harika olmuş tebrikler :) ne kadar beceriklisin, nasıl yaptın çok özendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Demirleri görünce önce nasıl degerlendirebilirim düşüncesi. Sonra bar arabasi olmasi için ne yapabilirim fikri. Bi gece karar verdim. 3 günde yavaş yavaş toplayarak tamamladım. :)

      Sil
  2. ne kadar güzel olmuş o araba elinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Hep birlikte gelişiyor ve güçleniyoruz, ben de buna fazlasıyla inanıyorum gerçekten. Hep olalım, hep yazalım, okuyalım. Ve tabi ki bol bol üretelim zira o bar arabası harika olmuş ;)

    YanıtlaSil
  4. Yorumlarla yanındayım...

    YanıtlaSil
  5. Kimse okumasada yazmak gerçekten güzel :)

    YanıtlaSil

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^