13.02.2019

14 Şubat Sevgililer Gün-düz'ü


  Sevgilisi olmayan olupta şu günde yanlız kalan, sevgililer gününe gelene kadar ohooo beni neler teyet geçti gitti laf mı şimdi diyenlere yazıyorum bu yıl.

 Gecen sene gayet güzel sitem ediyordum kandil kutlar gibi sevgililer günü mesajı atıp durmayın diye. Ne yaşacaksanız gidin az ötede yaşayın. 
Olan var olmayan var.
 Olupta kutlamayan var. 
Kutlayamayan var.
 Paramız yok diye ölelim mi. ?! Umut fakirin ekmeği olsa da belirteyim, bu tarz özel gün kavramı bir yana şayet şu günde birseyler yapmak isteyip yapamıyorsanız. Tedbiri önceden alacaksınız arkadaşım!. Ufak ufak biriktirmek küçükte olsa düşündügünü göstermek emin olun herşeyden daha kıymetlidir. 
Ne derler; seven insan her şekilde sevgisini gösterir.
  Yarım elma gönül alma.

 Birde son yıllarda bi hayli artan muhabbet var ki. 
Hep söylerim ya hanii.
Ufak ufak biriktirdimde düşünüp durdum pek kibar ...... Daa ne oldu. Hiç bir özel günü kutlamadığı gibi eline bir çiçek "kopartıpta" gelmedi bu adam. İmkan beklemiceksin imkan yaratacaksın!
Haydeee.

Sadece o mu?
 Şimdi ne yapıyorum? 
Seyir..
Arkadaşımın dogum yaptı, 
ağdettendir gittim, o bana gelmedi. Ay oldu yıl oldu gelen giden zaten hiç kimse yok. simdi birde ikinciyi yapmış, hadi canım hayırlı olsun diyeyim bari de ayıp olmasın şimdi..
  Arkadaşımın, kuzenimin, yok ebemin doğum günüymüş! Nasılda eğlendik ki sorma! Kendisi bana gelince sana ne alayım diye sordu. Düşünmen yeter dedim düşündü yetti. Artık bende bu konularda düşünme modundayım. 
Sonra kızmayın düşüncesiz diye. Diyeceğim şu ki, yapılan hiç bir şeyde karşılık beklenmez ama bu işlerin enayiside olmayın. 5 yıl elin adamından etkiye tepki görmeyince takılır oldum belki, yogurdu üfleyip yemek yerine hiç yememeyi öğrendim.

 Baktınız olmuyor iteleyip durmaktansa kendi krallığınızı kendiniz kurun. Yıl başı doğum günleri sevgililer günü kaldı ki evlilik yıl dönümü zaten hak getire. 
Böyle de konuşunca zannedilmesin.
Zengin "adam - kadın" sevin demiyorum. Siz yinede  sizden beş kuruşunu esirgemeyen, "Düşünceli" sizi her daim her şekilde! mutlu edebilecek - birini sevin diyorum.
Artık beklentiniz neyse o ilişkiden.
Denediniz, gördünüz hep aynı sonuç.
 Yanlızım diye hiç dert edinmeyin, sevinin hatta.
"Varken yok olmasından daha iyidir." Daha az kırılırsınız. 
Oturup televizyon karşında bir başınıza çekirdek çitlerken, bu yılda önemsemedi diye şansınıza küfür ederek rahatlamaya çalışmazsınız.

Arada birde hiç düşünmeden yapın. Bugün yarın fark etmez. 
   Dileyin, verin siparişi gelsin kapınıza. " Eee bu şekilde de bi anlamı yok" demeyin. Oda olur bal gibide olur.
Ben bi kaç gün sonra papatya toplamaya gidicem. Sizde deneyin. 
Ohh misss.
Krallar gününüz kutlu olsun.
-----------

  Lafla, sonu olmayan sözlerle değil, icraatla, emekle sevdiğini gözünden bile sakınanların günü kutlu olsun. 

4 yorum:

  1. varken yok olması süper laf yaa

    YanıtlaSil
  2. O kadar hakılısınız ki bir ara iki ara sonra arayan soran yok aynı şekilde hediyede de . gerçekten bize kıymet verenlere sevgimizi samimiyetimizi göstermeliyiz. Yoksa dediğimiz gibi daha çok enayi yerine koyuluruz:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malesef ben her ilişkinin enayisi oluyorum, öyle olacağına hiç başlamasa daha iyi de. Bi şekilde daha iyi şeylere odaklanmak için tecrübe ediniyoruz.

      Sil

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^