1.01.2019

Alkolleri Tanıyalım 'mizah

2019 girerken pijama terlik yapmış olsamda ilk yazım biraz yılbaşı keyifcilerine hitap etsin istedim. Biraz espirili ama bilenlerin gayet anlayabileceği bir dilde alkolleri tanıyalım. ❤


Jagermeister
Şifadır. Mideye hazımsızlığa iyi gelir. Shot içilir, içilir, buzlanır portakallanır içilir. İçilir....içilir...


Beefeater
Diyetlerde ara öğün olarak bir adet salatalıkla birlikte üzerine hafifce limon sosu ekleyip tonic yardımıyla afiyetle tüketilebilir. Baş ağrılarına, kabızlığa iyi gelir.

Gordon's
Buz gibi Vişneeee Gordonnns.


Jack Daniels
Fıçıda durduğu gibi şişede durmaz. Aşk yapar.Öper, gömer, gömçürür. Sıkça dekor amaçlı kullanılır. Boy boy Jack leri tiniminicik Jack cikleri patruşka bebekler gibi dizili görmek mümkündür.


Gentleman
Bir adet gülle birlikte kız tavlama amaçlı kullanılır. Naiftir etkilenmemek mümkün değildir.


Jameson
Kahve içersinde, tercihe göre kahve dışında,  yer yer zaman zaman belirli aralıklarla keyif amaçlı, amaçsızca aralıksız olarak tüketilebilir.


Jim Beam
Sessiz bir yılan gibi ne zaman sokacağı belli olmaz. Hemen uzaklaşın!


Black Label
Soğuk kış günlerinde, sokakta,parkta, nöbette, karda, evde, sobanız bozulduğunda, elektirikler kesildiğinde, faturaları yatırmayı unuttuğunuzda. Isınma amaçlı kullanılır. Anında etkilidir, fazla tüketildiğinde yan etkisi; karakış demeden soyunma yapabilir. Yazın varil varil su içme isteği uyandırır. Asabiyet yapar.
Ayarında dikkatli tüketiniz!


Baileys
Bir kadına bir şişe Baileys verin. O size pasta versin. Kek versin. Kahve versin, bir bardak sütle versin.
Bir erkeğe Baileys verin. Yavaşca kapağını açıp önce bir koklar, sonra ağzına götürerek içer içer içer. "Zeytinyağı gibi nede güzel aktı gitti" der şişeyi elinize verir.


Baker's Field
İyyy baileys mi içimi bayar "tatlı sevmiyom ben" diyenler tatlı kırizlerinde bardağı tepesinde üç kere tavaf ettirerek şifalanabilir.


Malibu
Akşam yatmadan önce, tatlı krizlerinde eş dost akraba ziyaretlerinde. Sütle meyveyle, baileysle, sevgiyle ilgiyle coşkuyla yaz sıcaklarında buzlu buzsuz iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta evet evet evet!


Cointreau
C vitamini deposudur. Gribe astıma bronşite .... Portakal limonla birlikte biraz jackle, bazen agave suyuyla , genelde limonla, kızılcık şerbetini limonlayıpppp. Hiç olmadı gece yatmadan önce masaj yağı olarak kullanılabilir.


Disaronno
Cool görünür. Dışı sert içi yumuşaktır. Nereden çıkacağı belli olmaz ama öyle herkese de yar olmaz.


Olmeca
%100 Agave suyu olmamakla birlikte tüm limon severlere selam eder. Zayıflatır, dinçlestirir, özgüven verir. Afrodizyak etkilidir. Hi Margarita!!


BUDA KENDİNİ GÖSTERME ÇABASI İÇERİSİNDE😒


Roberto Cavalli
Kendisi bir başına bütün votka familyasını temsil etmek adına gelmiş. İçeriğinde Absolut olabilir, Smirnoff olabilir dışı mühim değil. Wyborowa olursa bolca tüketilir. Tüm meyvelerde tatlandırıcı olarak kullanılır. Meyve diyorum. O suyu değil. Vişne votka değil. Enerji votka değil. Kola votka değil. Son 3 şıkkı duymamış olayım. Swepps Bitter limonla deneyin. Limonla limonnn.
Hayır duymamış olayım, kola değil enerjiii değil, vişne değillll


Absolut
Her türlü aromatik çeşide sahip olup tüm maden sularına hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşan bir likör - votka -votkalikör -votlik- neyseee

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. Yorum bırakmayı unutmayın ... ^.^